Zaterdag 23 september start kaartverkoop Matthäus-Passion 2018

Zaterdag 23 september 2017 om 10:00 uur start de online ticketverkoop voor de Matthäus-Passion uitvoering.

U kunt onze online ticketshop rechtstreeks via deze link bereiken.Matthäus-Passion Sint-Baafskerk Aardenburg 2013 Foto: Niek Beeke

Wilt u snel bestellen dan kunt u bovenstaande link bookmarken (aan uw website favorieten toevoegen) en zaterdagmorgen 23 september direct openen in een webbrowser. Na 10:00u verschijnen de tickets voor de Matthäus-Passion uitvoering in onze shop.

Wilt u verzekerd zijn van een goed plaats, de online verkoop niet afwachten en draagt u de ontwikkeling van Bachstad Aardenbrug een warm hart toe dan kunt u voor 350 euro vriend worden van Bachstad Aardenburg.
Daarmee steunt u de ontwikkelingen van Bachstad en wordt u uitgenodigd tot het bijwonen van al onze concerten. Tevens wordt u uitgenodigd voor het bijwonen van de exclusieve receptie na afloop van de Matthäus-Passion.

Klik hier voor meer informatie over de Matthäus-Passion en onze arrangementen.

 

 

This entry was posted in Aardenburg, BachStad, De Nederlandse Bachvereniging, Nieuws, Organisatie and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.